Bugün, 15 Şubat 2024 tarihinde, Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda önemli bir etkinlik gerçekleşti. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin akademik gelişimini desteklemek amacıyla okul geneli deneme sınavı düzenledi.

Saat 14:00'de başlayan deneme sınavı, okulun öğrenci kitlesi için büyük bir önem taşıyordu. Öğrenciler, farklı derslerden soruların yer aldığı sınavda bilgi ve becerilerini ölçme fırsatı buldular. Sınav, öğrencilerin günlük çalışmalarını değerlendirme ve eksikliklerini belirleme konusunda da önemli bir araç oldu.

Okul yönetimi, öğrencilerin sınav öncesinde gerginlik yaşamamaları ve rahat bir ortamda sınav sürecini tamamlamaları için gerekli tüm önlemleri aldı. Öğretmenler, sınavın adil bir şekilde gerçekleşmesi ve her öğrencinin potansiyelini en iyi şekilde ortaya koyması için özenle çalıştılar.

Deneme sınavı, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve eksikliklerini belirlemek adına önemli bir adım oldu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin eğitim süreçlerindeki ilerlemelerini desteklemekte ve onların geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamaktadır.

15-02-202418-01-202418-01-2024