Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda Bilgi Yarışması Heyecanı

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu, öğrenciler arasında düzenlediği bilgi yarışmasıyla dolu dolu bir gün geçirdi. Öğrenciler, geniş bir yelpazedeki sorularla zihinsel yeteneklerini sergileyerek yarıştılar.

Türkçe, matematik, sosyal hayat… gibi çeşitli alanlardan öğrencilere sorular yöneltildi. etkinlikte öğrencilerin birbirleriyle olan rekabeti ve birlikte çalışma ruhu ön plandaydı. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artırdığını ve farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağladığını belirtti.

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023