Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda ev ziyaretleri aktif bir şekilde devam ediyor. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin eğitim sürecini desteklemek ve aileleriyle daha yakın iletişim kurmak amacıyla ev ziyaretleri düzenlemeye devam ediyorlar.

Ev ziyaretleri, öğrencilerin ev ortamlarında desteklenmesi ve eğitimlerinin daha etkin bir şekilde sürdürülmesi için önemli bir araç oluşturuyor. Öğretmenler, öğrencilerin evlerindeki eğitim ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak bireysel öğrenme planlarını oluşturabiliyorlar.

Ayrıca, ev ziyaretleri sayesinde okul ile aileler arasındaki iletişim güçleniyor ve iş birliği artıyor. Bu sayede öğrencilerin eğitim ve gelişim süreçleri daha sağlıklı bir şekilde destekleniyor.

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nun ev ziyaretleriyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen aileler, okul yönetimi ile iletişime geçebilirler. Ev ziyaretlerinin devam etmesi, öğrencilerin eğitim hayatlarının daha verimli bir şekilde ilerlemesine katkı sağlamaktadır.

15-02-202415-02-2024

Etiketler :Veli ziyareti,