Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'nda Öğrenci Temsilcisi Seçimi Sonuçlandı: Veysel Büyükbaş Başkan Olarak Seçildi

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri Demokratik Katılım Serüveninde: Veysel Büyükbaş Öğrenci Temsilcisi Seçildi

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu, öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleşen öğrenci temsilcisi seçimlerinin sonuçlarını açıkladı. Demokratik sürecin ön planda olduğu seçimlerde, Veysel Büyükbaş okulun yeni öğrenci temsilcisi olarak seçildi.

Adaylık sürecinin ardından, öğrencilerin çeşitli vizyonları ve fikirleriyle okulun geleceğine yön vermek adına yarıştığı bir dönem yaşandı. Veysel Büyükbaş, kendine has liderlik nitelikleri ve öğrenci topluluğunu bir araya getirme yeteneğiyle dikkat çekti. Kampanya sürecinde, öğrencilere etkili bir şekilde hitap eden Büyükbaş, destekçilerinden büyük bir ilgi gördü.

Seçim gününde, öğrenciler gizli oylama yöntemiyle tercihlerini belirlediler. Katılımın yüksek olduğu seçimlerde, öğrencilerin demokratik bilincinin güçlü olduğu gözlendi.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, Veysel Büyükbaş'ın öğrenci temsilcisi olarak seçilmesi, okulun birçok öğrencisi tarafından sevinçle karşılandı. Büyükbaş'ın yeni rolü, öğrenci topluluğunun sesi olmak ve öğrencilerin çıkarlarını okul yönetimine iletmek için büyük bir sorumluluk taşıyor.

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu, demokratik katılımı teşvik eden ve öğrenci temsilciliği gibi önemli rollerle öğrencilerin liderlik yeteneklerini geliştirmeye önem veren bir eğitim anlayışını benimsemeye devam ediyor. Veysel Büyükbaş'ın yeni görevinde başarılı olması ve öğrenci topluluğunun taleplerini etkili bir şekilde iletebilmesi umulmaktadır.

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024

Etiketler :seçim, OkulTemsilci,