Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu'ndan Anlamlı Kutlama: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Coşkusu

Dede Korkut Özel Eğitim Meslek Okulu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü özel etkinliklerle kutladı. Okul, öğrencilerin yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sunarak, günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenledi. Şiirlerin seslendirildiği, koroların performans sergilediği ve farklı sanatsal etkinliklerin yer aldığı kutlamalarda, öğrencilerin gösterdikleri performans büyük beğeni topladı. Okulumuz, toplumda engelli bireylerin varlığına ve katkılarına dikkat çekerek anlamlı bir gün geçirdi. Etkinlik  sonunda bilgi yarışmasını kazanan grup, ödüllerini Türkiye Özel Sporcular Federasyonu asbaşkanı sayın Metin TORAMAN ve TOSSFED il temsilcimiz sayın muharrem TORAMAN’ın ellerinden aldılar.

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023